مراقب باشید
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

نقاط حساس بدن

دوستان محترم این نقاط بسیار خطرناک و کشنده هستند لطفا خدایی نکرده برای دعوا استفاده نکنید به قول سوساییک سامورایی همیشه شمشیرشو تیز میکنه و فقط فقط در مواقع حساس ازش استفاده میکنه (اوس)

برآمدگي بيني:

اين اصطلاح به منطقه ميان ابرو و نقطه امتداد يافته تا سطح چشم اطلاق مي شود و اين نقطه فوق العاده اهميت دارد. چرا که اگر ضربه اي محکم به آن اصابت کند ، مي تواند از حرکت رو به جلوي شخص جلوگيري نمايد.

بالاي گوش:

ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشودو شخص را از حالت تعادل خارج مي نمايد.

فک:

ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشود و اگر شخص در حال دفاع نباشد امکان صدمه ديدن زياد ميباشد.


قسمت زير بيني:

 اين قسمت در مشت زدن قسمت مهمي است و اگر به آن ضربه برخورد کند باعث جاري شدن اشک و اگر ضربه محکم وارد شود دچار پارگي مويرگ ها و خونريزي ميشود.

چانه:

 اصابت ضربه به اين نقطه آسيب جدي را در پي خواهد داشت. آن چنان که بر اثر ضربه شديد ، کل بدن حريف به زمين مي افتد.


کشاله ران:(مخصوص کیوکوشین کارا)

حتي يک ضربه سبک به اين قسمتنيز به طور خطرناکي موجب ناتواني شخص خواهد شد.لذا هنرجو بايد آمادگي حفاظت از اين قسمت را در خود ايجاد کند.


سيب آدم:

 برخورد ضربه به اين نقطه ، شخص را از پا در مي آورد. بدن، مکانيسم انعطاف پذيري را براي حفاظت از اين نقطه به وجود مي آورد ، بدين صورت که چانه به طور خودکار پايين مي آيد و آن را مي پوشاند. بنابر اين ضربه اي که به اين نقطه پرتاب ميگردد به احتمال زياد به چانه برخورد خواهد کرد.


استخوان ترقوه:(مخصوص کیوکوشین کارا)

 اين استخوان شکننده بوده و به آساني شکسته ميشود و هنرجو بايد همواره دقت در مراقبت و حفاظت از آن را به ذهن بسپارد. اگر استخوان تر قوه شکسته شود ، شانه خم ميشود.

زير بغل:(مخصوص کیوکوشین کارا)

عدم حفاظت از بغل ها مي تواند منجر به شکست فرد در مسابقه شود. ضربه قوي در مسابقه شود. ضربه قوي به سمت بالا و زير بغل باعث پارگي زردپي هاي شانه شده ، به طرز فجيعي موجب از جا در رفتن  استخوان مي شوذ.

شبکه هاي اعصاب خورشيدي:(مخصوص کیوکوشین کارا)

 اين نقطه قسمتي از بدن مي باشد که پس از دريافت ضربات متوالي امکان شکسته شدن وجود دارد، و در صورت شکستن دنده ها شکسته و به سمت قلب رفته و نتيجه آن مرگ مي باشد.


دنده هاي آزاد(قابل جا به جايي):(مخصوص کیوکوشین کارا)

دنده هاي آزادبهدنده هاي پاييني گفته مي شود که بسيار ضريف و شکننده مي باشد. اگر اين نقطه به وسيله ضربه آسيب ببيند درد تاقت فرسايي براي فرد خواهد داشت.

پشت پا:(مخصوص کیوکوشین کارا)

اگر زرد پي ها به سختي آسيب ببيند کف و قوزک پا هم ضربه خواهد ديد، پس اين نقطه اهميت فراواني دارد.

پايه مخچه:

يکي از آسيب پذير ترين نقاط بدن پايه مخچه مي باشد، که اصابت ضربه به آن غش آني را به دنبال خواهد داشت و در صورت بر خورد ضربات مکرر به اين قسمت فرد به اختلالات عصبي و تضعيف بينايي دچار مي شود.


کليه ها:(مخصوص کیوکوشین کارا)

 ضربه به کليه ها بسيار درد ناک مي باشد و مي تواند سلامت و حيات فرد را به خطر مي اندازد.
استخوان دنبالچهوارد آمدن ضربه به اين قسمت در ستون پشتي مانع فعاليت شخص خواهد شد.


پاشنه آشيل:(مخصوص کیوکوشین کارا)

 اين قسمت حتي اگر هم آسيب نبيند ضربه محکم به آن ، بسيار دردناک خواهد بود.

شکم(بطن):(مخصوص کیوکوشین کارا)

اين قسمت ، منطقه فوق العاده حساس و آسيب پذيري است ، که اصابت ضربه به آن خطر جدي را به همراه خواهد داشت.



آشنایی با 10 خاصیت شگفت‌انگیز هندوانه برای سلامتی
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

خواص دارویی و مضرات هندوانه

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/2011/12/1300049044.jpg

خواص دارویی و مضرات هندوانه ترکیبات شیمیایی : هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد. در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است آب 92 گرم پروتئين...

خواص دارویی و مضرات هندوانه


ترکیبات شیمیایی :

هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد.

 

در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است

آب 92 گرم
پروتئين 0/5 گرم
مواد چربي 0/2 گرم
نشاسته 6 گرم
كلسيم 0/7 ميلي گرم
فسفر 10 ميلي گرم
آهن 0/5 ميلي گرم
سديم 1 گرم
پتاسيم 100 ميلي گرم
ويتامين آ 600 ميلي گرم
ويتامين ب 1 0/03 ميلي گرم
ويتامين ب 2 0/3 ميلي گرم
ويتامين ب 3 0/2 ميلي گرم
ويتامين ث 8 ميلي گرم

تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام مي باشد .

 

خواص دارویی

هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .


- هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك مي كند
- هندوانه معده را تقويت مي كند
- پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است
- مغز تخمه هندوانه كرم هاي معده و روده را از بين مي برد
- هندوانه براي ورم مثانه مفيد است
- هندوانه بدن را تازه شاداب مي كند
- هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است
- آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است
- براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد
- براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد
- براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد
- هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا . زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي كند .
هندوانه براي معده و كليه مفيد است
تحقيقات جديد نشان داد هندوانه يكي از سالم ترين ميوه هاست و در سلامت معده و كليه نقش مهمي دارد.
- هندوانه عطش را مي نشاند
- پوست را مرطوب نگه مي دارد
- تناسب اندام را حفظ مي كند
- مكمل خوبي براي معده
- كمك كننده هضم و خون ساز است.


تخم هندوانه نيز فشار خون بالا را پايين مي آورد و مي توان از ريشه اين ميوه نيز براي جلوگيري از خونريزي استفاده كرد.
اين گياه عناصر زيادي دارد و باعث مي شود انسان با استفاده از آن طي چند روز بويژه
در تابستان از آب و ويتامين هاي مختلف بي نياز باشد. خوردن هندوانه ده ها برابر
بيشتر از سبزي جات و گوشت مفيد است.
92 درصد هندوانه آب است و باقي كمي مواد زلال و روغني است. ميزان قند هندوانه 8 درصد و سرشار از ويتامين هاي آ و ث است. حتي هندوانه براي معالجه بيماري هاي كليه نقرس و بواسير نيز موثر است.

 

مضرات :

هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهائيكه داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست .
اينگونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آنرا با شكر ، ويا عسل و يا گل قند بخورند .
همچنين هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسي مي شود .



میوه و سبزی هایی که باعث زیبایی پوست می شوند
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

    berroz.ir

میوه و سبزی هایی که باعث زیبایی پوست می شوند

هر نوع پوست نیازهای مخصوص به خود را دارد و میوه و سبزیجات اگر درست انتخاب و مصرف شوند می‌توانند به این نیاز‌ها پاسخ دهند.

سلامت نیوز: گذر زمان، آلودگی هوا، آسیب‌های خورشید، لطافت و درخشندگی پوست را به تاراج می‌برند و خال‌ها و لکه‌های رنگی به ارمغان می‌آورند. برای مقابله با این آسیب‌ها و صاف و مرطوب نگه داشتن پوست، میوه‌ها بهترین گزینه محسوب می‌شوند. هر نوع پوست نیازهای مخصوص به خود را دارد و میوه و سبزیجات اگر درست انتخاب و مصرف شوند می‌توانند به این نیاز‌ها پاسخ دهند.

انگور
در طب سنتی هند به انگور «خون گیاهی» یا «مروارید حیات» گفته می‌شود و هزاران سال است که از آن برای درست کردن مواد آرایشی – زیبایی و فیتوتراپی یا‌‌ همان درمان بیماری‌ها با داروهای گیاهی استفاده می‌شود.
خواص زیبایی انگور: انگور سرشار از ویتامین‌ها، اسیدهای میوه و آنتی اکسیدان‌ها بوده و قابض فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود. این میوهٔ خوشمزه، همهٔ پوست‌ها را تقویت، مرطوب و روشن می‌سازد.
انگور در خدمت سلامتی: انگور با توکسین‌ها مبارزه می‌کند و باعث پاک‌سازی عمقی بدن می‌شود. انگور دارای خواص ضدخستگی است و باعث تقویت قوای جسمی و فکری می‌شود. این «مروارید حیات» روح را از افکار تکراری و مزاحم خلاص می‌کند و بهترین میوه برای حفظ و تقویت و نشاط و شادابی بدن محسوب می‌شود.
توصیه می‌کنیم پوستتان هر نوعی که باشد از خوردن انگور غافل نشوید.

میوه‌های قرمز
میوه‌های قرمز رنگ: رنگدانه‌های جوانی
در فصل تابستان، توت فرنگی، انگور فرنگی، شاه‌توت و تمشک، زینت و شادابی را به باغ‌ها و پوستمان هدیه می‌دهند.
این میوه‌ها اثرات گذر عمر را به تعویق می‌اندازند. پس تا می‌توانید از این میوه‌های بخورید.
خواص زیبایی میوه‌های قرمز رنگ: میوه‌های قرمز خواصشان را مدیون رنگشان هستند. در واقع آنتوسیانین‌های موجود در آن‌ها (پیگمان‌های طبیعی گیاهی آن‌ها) به احیای سلول‌ها و ترمیم برخی آسیب‌های پوستی کمک می‌کنند. علاوه بر این بتاکاروتن آن‌ها از پوست حفاظت کرده و باعث می‌شوند پوست بهتر نفس بکشد.
میوه‌های قرمز در خدمت سلامت: میوه‌های قرمز و به ویژه شاه توت، انگور فرنگی و تمشک با خواص تصفیه کنندگی که دارند کیفیت خون را بهتر می‌کنند و بازسازی بافت‌ها را تسهیل می‌بخشند. همچنین زمانی که دچار گرمازدگی شده باشید این میوه‌ها معجزه می‌کنند.
همه با تمام انواع پوست‌ها می‌توانند از خواص زیبایی این میوه‌های خوشمزه بهره‌مند شود.

هویج: خواص جاودانی
هویج یکی از آن سبزیجات ضد پیری فوق‌العاده محسوب می‌شود و به تقویت کنندهٔ چشم معروف است.
خواص زیبایی هویج: هویج سرشار از ویتامین‌ها و به خصوص ویتامین A می‌باشد. هویج ضدالتهاب و احیاکنندهٔ قابلی است که نه تنها چین و چروک‌ها را کاهش می‌دهد بلکه با عفونت‌های پوستی نیز مقابله می‌کند.
هویج در خدمت سلامت: در فیتوتراپی نیز هویج به خاطر داشتن خواص زه‌کشی بافت‌ها، معروف است. این نارنجی خوش‌رنگ و مفید «ضد سم» واقعی محسوب می‌شود و در خون و طحال وارد عمل شده و سموم بدن را خنثی می‌کند.
همهٔ انواع پوست‌ها می‌توانند از خواص زیبایی هویج بهره‌مند شوند.

پرتقال: لیفتینگ ویتامینه
این میوهٔ پرطرفدار در تابستان نیز همانند زمستان باعث ایجاد آرامش می‌شود زیرا دارای خواص بی‌شماری است.
خواص زیبایی پرتقال: پرتقال همانند لیموترش سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. پرتقال هر چه شیرین‌تر باشد خواص قابضی بیشتری دارد و می‌تواند پیری سلول‌ها را به تأخیر بیندازد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری کند. این میوهٔ خوش طعم همچنین باعث مرطوبی پوست شده و از خشکی آن در مقابل نور خورشید جلوگیری می‌کند.
پرتقال در خدمت سلامت: پرتقال سیستم دفاعی طبیعی بدن را تقویت می‌کند و از آن (و همچنین پوست) در مقابل آسیب‌های خارجی حفاظت می‌کند. پرتقال مقوی‌تر از لیموترش است و در صورتی که بدن با استرس، خستگی یا فشارهای کاری درگیر شده باشد باعث آرامش و تسکین بافت‌های آسیب دیده می‌شود. در ‌‌نهایت باید بگوییم که پرتقال در مبارزه با میگرن و کوفتگی بسیار مؤثر عمل می‌کند.
همهٔ انواع پوست‌ها حتی پوست‌های حساس نیز می‌توانند از خواص زیبایی پرتقال بهره‌مند شود.

گوجه فرنگی: پاک‌سازی پوست
خوشبختانه امروزه گوجه فرنگی در طول سال در بازار موجود است و می‌توان به راحتی از خواص آن بهره‌مند شد. گوجه فرنگی این قابلیت را دارد که مشکلات پوستی را چه درونی و چه سطحی رفع کند.
خواص زیبایی گوجه فرنگی: گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است و در عین حال که پوست را پاک‌سازی می‌کند، ضدعفونی کننده و روشن کننده نیز محسوب می‌شود. گوجه فرنگی باعث رفع جوش‌های سر سیاه می‌شود و لایهٔ سطحی پوست را پاک‌سازی می‌کند. از این گذشته گوجه فرنگی ضدالتهاب است و برای درمان زخم‌های پوستی و سوختگی‌های سطحی مؤثر عمل می‌کند.
هویج ضدالتهاب و احیا کنندهٔ قابلی است که نه تنها چین و چروک‌ها را کاهش می‌دهد بلکه با عفونت‌های پوستی نیز مقابله می‌کند.
احتیاط: گوجه فرنگی یکی از اسیدی‌ترین میوه‌ها محسوب می‌شود که میزان اسید آن حتی از لیموترش نیز بیشتر است. بنابراین استفادهٔ خارجی از گوجه فرنگی به عنوان ماسک برای افرادی که پوست حساسی دارند توصیه نمی‌شود. از نظر تغذیه نیز توصیه می‌شود افرادی که معدهٔ حساسی دارند در مصرف گوجه فرنگی احتیاط کنند. توجه داشته باشید که هیچ‌وقت تخم‌های گوجه فرنگی را دور نریزید زیرا این تخم‌های ریز اسیدیتهٔ گوجه فرنگی را کاهش و هضم آن‌را راحت‌تر می‌کنند.
استفادهٔ زیبایی از گوجه فرنگی برای پوست‌های چرب و میکس مناسب است.

خیار: مرطوب کنندهٔ پوست
شاید خیلی نیاز به توضیح نداشته باشد که خیار خواص مرطوب کنندگی و پاک‌سازی دارد.
خواص زیبایی خیار: خیار حاوی ۹۵ درصد آب است و زمانی که به عنوان ماسک استفاده می‌شود به راحتی لایه سطحی پوست را مرطوب می‌کند. خیار توکسین‌های پوست را دفع کرده و پوست را صاف و شاداب می‌کند.
خیار در خدمت سلامت: یونانی‌های باستان معتقد بودند که خیار خواص آرامش بخشی دارد و آن ‌را برای کاهش میل جنسی خیلی زیاد توصیه می‌کردند. امروزه از خیار به خاطر دارا بودن ویتامین B6 و خواص آرام بخشی در برخی معالجات ضد استرس استفاده می‌کنند.
همهٔ انواع پوست‌ها می‌توانند از خیار برای داشتن پوستی زیبا استفاده کنند.

گریپ‌فروت: دفع سموم
از ۴۰۰۰ سال پیش، از گریپ‌فروت به دلیل خواص درمانی‌اش استفاده می‌شود. گریپ‌فروت مؤثر‌ترین میوه برای دفع سموم است و همچنین یکی از بهترین میوه‌ها برای پاک‌سازی پوست محسوب می‌شود.
خواص زیبایی گریپ‌فروت: گریپ‌فروت ضدعفونی کننده، قابض و تقویت کننده است. این میوهٔ پُرخاصیت، همهٔ انواع پوست‌ها را تقویت و بازسازی می‌کند و پوست‌های چرب را تمیز و پاک‌سازی می‌کند. همچنین از این میوه برای تقویت و شادابی پوست سر استفاده می‌شود.
گریپ‌فروت در خدمت سلامت: گریپ‌فروت مدر است و از این رو توکسین‌ها یا‌‌ همان سموم بدن را دفع می‌کند و احتباس آب را کاهش می‌دهد. این میوهٔ پرطرفدار جریان خون را افزایش می‌دهد و باعث لاغری و همچنین سلامت کلیه‌ها می‌شود. از این گذشته گریپ‌فروت درمان طبیعی افسردگی به شمار می‌رود.
افرادی که پوست‌های چرب و میکس دارند می‌توانند با خیال راحت از خواص زیبایی گریپ‌فروت استفاده کنند
منبع : سلامت نیوز | tim.ir

تهیه عکس و بازنشر : berroz.ir



خواص شگفت انگیز خرما
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

خواص شگفت انگیز خرما


خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.این روزها مناطق جنوبی و شرقی استان درگیر برداشت محصول خرمای خود هستند و این محصول دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است.درخت خرما خواص بی شماری دارد و می توان بیان داشت و گفت که از تمام قسمت و بخش های این درخت می توان استفاده کرد و یک ضرب المثل عربی می گوید که خواص درخت خرما به اندازه روزهای سال است.


خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.این روزها مناطق جنوبی و شرقی استان درگیر برداشت محصول خرمای خود هستند و این محصول دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است.درخت خرما خواص بی شماری دارد و می توان بیان داشت و گفت که از تمام قسمت و بخش های این درخت می توان استفاده کرد و یک ضرب المثل عربی می گوید که خواص درخت خرما به اندازه روزهای سال است.

خواص دارویی خرما
مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است.اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است.گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.

خواص خرما از دید پزشکان
در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.بعضی از انواع نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده می شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، ۲۰ روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما می گویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار می فرستند.

طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه ۵۰ گرم خرما در آب جوشانده صاف کرده روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است، برایمقاوم سازی و تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید، کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند، می توانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است، استفاده کنند، اگر خرما با شنبلیله خورده شود برای سنگ مثانه مفید است.برایمقاوم سازی و تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید، البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست، کسانی که می خواهند سنگ مثانه شان خرد شود از دم کرده آن استفاده کنند.کسانی که یبوست دارند، سعی کنند هنگام استفاده از دم کرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند، به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است.

 

تأثیر خرما بر بیماری های اعصاب
پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک مرگ آفرین است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.

نقش ویژه خرما در خون سازی
خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.فولات به عنوان ماده خون ساز در خرما موجود است، هر چند که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خون سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک مرگ آفرین خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است.

بهترین شیوه برای چاقی
خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است، بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است.

خرما دوست قلب های ضعیف
ثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است، اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید بهمقاوم سازی و تقویت قلب خود کمک کرده اید.

ترکیبات شیمیایی خرما
خرما ویتامین هایی مانندC، B، A و E دارد و حاوی مقادیری املاح مدنی است.خرمای خشک ۳۰۰ کالری انرژی، دو گرم پروتئین، 0/6گرم چربی ، ۶۰میلی گرم گوگرد، ۵۰ میلی گرم فسفر،۶۵۰میلی گرم پتاسیم، ۶۵ میلی گرم منیزیم،۷۰ میلی گرم کلسیم، دو میلی گرم آهن و ۲/۲ میلی گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد.یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت: در ۱۰۰گرم خرما ۱۲۵ کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر ۱۰۰ گرم قند، ۴۰۰ کیلو انرژی موجود است و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند.محمد بیرجندی افزود: ۱۰۰ گرم خرما حاوی1/5 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.

خرما در هرم غذایی
خرما از ارزش غذایی خوبی برخوردار است و باید آن را در هرم مواد غذایی میوه به حساب آورد. با توجه به کوچکی هر عدد خرما، هر واحد آن شامل دو تا سه عدد خرما است که چنانچه براساس نیاز روزانه دو تا سه واحد میوه می خورید، می توانید این تعداد را به جای یکی از این واحدهای میوه استفاده کنید.به یاد داشته باشید که خرما به علت داشتن قند زیاد که بخش بیشتر آن قند ساده است درصورت مصرف زیاد و با افزایش انرژی مصرفی ممکن است، سبب چاقی شود، افراد دیابتی یا کسانی که سابقه دیابت در خانواده آنان وجود دارد باید تعادل را در مصرف خرما حفظ کنند.

مضرات خرما
نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود. در خوردن آن افراط نکنید، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.



چند راهکار ساده و علمی برای لاغر شدن ( سوزاندن چربی های دور شکم )
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

 آیا کسی در دنیا هست که دوست نداشته باشد شکمش را آب کند؟ همه ما دوست داریم اندام های زیبا و شکم های تخت داشته باشیم. این مساله علاوه بر زیبایی، برای سلامتی نیز مفید و لازم است. اما بیشتر ما یا وقت نداریم یا تنبلی می کنیم و سراغ ورزش و رژیم و ... نمی رویم اما همچنان رویای لاغری در سر داریم. اما باید بدانید با روش های ساده و تنبلی هم می توان چربی های اضافه را تا حدی کم کرد.
 
باید بدانید معده یکی از اندام هایی است که به غذاهای روزانه واکنش مستقیم نشان می دهد. برای اینکه شکم شما بزرگ دیده نشود از خوردن  گیاهان گازدار، جویدن آدامس، خوردن نمک، نوشیدن نوشیدنی های کربوهیدرات دار و خوراکی های شیرین خودداری کنید. اینگونه غذاها باعث جذب و نگهداری آب در معده و باد کردن آن می شوند.
 
اگر روزانه سه وعده غذای زیاد مصرف می کنید، سعی کنید آن را به 5 یا شش وعده در روز افزایش و میزان غذا را تا حد امکان کاهش دهید.
 
برای دانستن راهکارهای بیشتر با ما همراه باشید.
 
با تنبلی هم می توان شکم خود را آب کرد
 
1.    خوردن هندوانه پس از غذا
 
بر اساس یافته های علمی جدید، اسید آمینه آرژنین موجود در هندوانه می تواند به کم کردن وزن کمک کند. دانشمندان با اضافه کردن آرژنین به رژیم غذایی موش های بسیار چاق برای حدود 3 ماه، متوجه کاهش 64 درصدی چربی های این حیوانات شدند. اسیدهای آمینه موجود در غذاها باعث اکسیده شدن گلوکز و چربی های غذا و به وجود آمدن ماهیچه می شود.
 
 این اسیدها باعث سوختن کالری های موجود در مواد غذایی می شوند. به همین دلیل، توصیه می شود پس از غذای خود دسرهایی همچون هندوانه یا دیگر منابع اسید آمینه همچون غذاهای دریایی، آجیل و دانه های خوراکی مصرف کنید.
 
 
2.    لباس های تنگ نپوشید
 
برای اینکه شکم بزرگ شما چندان زشت دیده نشود لباس های خیلی تنگ نپوشید و از انواع لباس هایی استفاده کنید که بزرگی شکم را در خود ناپدید می کنند. برای این منظور باید مسایل زیر را مد نظر داشته باشید:
 
•    انتخاب پارچه مناسب: از پوشیدن لباس های استرچ، کشی، لایکرا و کشباف خودداری کنید. این پارچه ها باعث بیشتر دیده شدن وزن اضافه می شوند. پارچه های بافت دار همچون ابریشم، پنبه، ریون یا پشم های سبک را انتخاب کنید.
 
با تنبلی هم می توان شکم خود را آب کرد
 
•    لباس روپوش دار بخرید: لباس هایی که رویه های بلند دارند انتخاب های مناسبی هستند زیرا باعث پوشیده شدن منطقه شکم و کمر می شوند. با این نوع لباس ها می توانید خیلی ساده و سریع بزرگی شکم خود را پنهان کنید.
 
•    بالاتنه های بافت دار بخرید: بالاتنه هایی انتخاب کنید که در قسمت یقه و گردن طرح و زیورآلات داشته باشد تا همه توجه ها به بالای لباس جذب شود و کسی به شکم و پهلوهای شما نگاه نکند.
 
•    خریداری کمربندهای تیره: کمربندهایی که قسمت سینه و کمر را از هم جدا می کنند نیز ایده خوبی برای مخفی کردن شکم و پهلو هستند. این نوع کمربند باعث می شود تا نگاه ها به قسمت بالای بدن جذب شود و بزرگی شکم چندان به چشم نیاید.
 
 
3.    یک ساعت زودتر بخوابید
 
اگر خواب کافی داشته باشید، در روز بعد تمایلی برای پرخوری نخواهید داشت. اگر خواب کافی داشته باشید و درست غذا  بخورید و به طور مرتب ورزش کنید، استرس شما کم و چربی های شکمتان آب می شود.
 
کمبود خواب باعث افزایش هورمون اضطراب (کورتیزول) و چربی شکمی می شود. یک محقق کانادایی ثابت کرده است افرادی که 5 تا 6 ساعت در شب می خوابند حدود 35 درصد بیش از افرادی که 7 تا 8 ساعت می خوابند، اضافه وزن پیدا می کنند. 
 
 
4.    زیاد آب بنوشید
 
شاید هنگام تشنگی دوست داشته باشید نوشابه، سودا یا ماءالشعیر بنوشید اما باید بدانید حباب های موجود در نوشیدنی های گازدار موجب باد کردن شکم و بزرگ تر دیده شدن آن می شوند. بهترین نوشیدنی، آب است. تا حد امکان سعی کنید 8 لیوان در طول روز آب بنوشید.
 
 
5.    دانه های خوراکی مفید و پروتئین زیاد مصرف کنید
 
کربوهیدارات های تصفیه شده موجود در دانه های خوراکی همچون گندم نه تنها برای سلامتی مفید هستند، بلکه به آب شدن چربی های شکم نیز کمک می کنند. در تحقیقاتی ثابت شده افرادی که در رژیم غذایی خود از دانه های خوراکی استفاده می کنند دو برابر سریع تر از افرادی که این مواد را مصرف نمی کنند، لاغر می شوند. دانه های خوراکی تولید انسولین – هورمونی که باعث ذخیره چربی می شود - را کاهش می دهد و باعث سرعت بخشیدن به روند سوختن چربی های شکم می شوند.
 
پروتئین نیز در این امر بی تاثیر نیست. برای تامین پروتئین در طول روز می توان از تخم مرغ برای صبحانه، ساندویچ گوشت بوقلمون برای ناهار، شیر یا ماست کم چرب برای میان وعده، ماهی کبابی و سبزیجات برای شام استفاده کرد.
 
 
با تنبلی هم می توان شکم خود را آب کرد
 
6.    اضافه کردن سرکه به مواد غذایی روزانه
 
ماده اولیه موجود در سرکه که باعث بوی تند و مزه ترش آن می شود، آب کننده چربی نیز هست. در تحقیقاتی ثابت شده است افرادی که در طول روز بین یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب می نوشند، سریع تر از باقی افراد می توانند چربی های اضافه شکم خود را آب کنند. 
 
 
7.    آهسته غذاخوردن
 
هنگامی که عصبی یا مضطرب هستیم، غذا را می بلعیم و درست نمی جویم. این کار باعث جمع شدن چربی در شکم و بزرگ شدن آن می شود. برای نداشتن شکم بزرگ سعی کنید لقمه های کوچک بردارید، آن را به طور کامل بجوید و مزه غذا را به درستی حس کنید. این روند باعث کم شدن کورتیزول و همچنین کاهش میزان غذای مصرفی می شود.
 
 
8.    صاف ایستادن
 
صاف ایستادن باعث می شود تا لاغرتر دیده شوید. باید سعی کنید همیشه صاف بنشینید و صاف بایستید و این را به یک عادت همیشگی تبدیل کنید. برای این منظور می توانید پیلاتس تمرین کنید. پیلاتس یکی از بهترین ورزش ها برای زیبا کردن شکم و کمر است.
 
تمرینی ساده برای اینکه در طول روز صاف بایستید را حتی در رختخواب نیز می توانید انجام دهید: شکم خود را به داخل و به سمت ستون مهره ها بکشید. به آرامی کمر خود را روی رختخواب صاف کنید، با بیرون دادن نفس خود، شکم را پایین فشار دهید و هنگام نفس گرفتن آن را رها کنید. این کار را ده بار انجام دهید.



تاثیر ساعات مختلف خواب شب در سلامتی بدن
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

داشتن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خوابیدن و استراحت برای حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند

مواد مغذی را جذب و مواد زائد را دفع کند.

برای سالم زیستن، باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم. به موارد زیر دقت کنید تا اهمیت خوابیدن برای

شما روشن گردد:

 

 

به ادامه مطلب مراجعه شود



اتـفـاقـات بــدن در طــول 24 سـاعـت شبــانه روز
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

شاید هیچوقت به این موضوع حتی فکر هم نمی کنیم که وقتی در طول بیست و چهار ساعت شبانه روز مشغول فعالیت و خواب هستیم بدن ما چه فعالیت هایی را تجربه می کند و در کل در طول یک روز کامل در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد! اما چه بسا دانستن این موضوع ارتباط مستقیم با عملکرد صحیح سیستم بدن و سلامتی ما دارد. از آنجا که سلامتی شما دوستان پرشین استار برای ما بسیار حائز اهمیت است پس لطفا برای مرور گام به گام این اتفاقات با ما همراه باشید ... در ادامه مطلب



سیب میوه ی بهشتی
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

میوه ای با خواص پنی سیلین

سیب، میوه‌ای است بهشتی،‌ سرشار از ویتامین‌های «آ»، «ب»، «ث» و پتاسیم که در درمان‌های طبیعی یا طب نتروپتی، دارویی برای پیشگیری از بیشتر امراض شناخته شده است‌.

 

به گزارش پارس به نقل از طبنا؛ سیب در از بین بردن عفونت‌ها بسیار مهم است، در واقع یک نوع پنی‌سیلین طبیعی است. سیب نه‌تنها برای یبوست مفید است؛ بلکه برای اسهال نیز بسیار موثر است، اما تفاوت در طریقه مصرف آن است.

افرادی که دچار یبوست هستند، می‌توانند یک سیب را تنوری کرده و یا در فر بگذارند و شب میل کنند و یک سیب هم به همین طریق صبح‌ها میل شود‌.

فواید آن را در ادامه مطلب مطالعه بفرمایید



جدول تعیین قد و وزن آقایان و خانوم های محترم
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

 

 

 
 

14-16

19-17

20-24

25-29

30-39

40-59

60-69

 

155

48 49 50 52 55 58 61  

156

49 50 51 53 55 59 61

157

50 51 52 54 56 60 61

158

50 51 52 54 57 60 62

159

51 52 53 55 58 61 63

160

51 52 53 55 58 62 64

161

52 53 54 56 59 63 65

162

53 54 54 56 59 63 65

163

53 55 55 57 60 64 66

164

54 56 56 58 61 64 66

165

55 56 56 58 62 65 67

166

55 56 57 58 62 65 67

167

56 57 57 59 62 65 68

168

57 58 58 60 63 67 69

169

57 58 59 61 63 67 70

170

58 59 60 61 64 68 70

171

58 59 60 62 65 69 71

172

59 60 61 63 65 70 72

173

60 61 62 63 66 70 73

174

61 61 62 64 67 71 73

175

61 62 63 65 68 72 74

176

62 63 64 65 68 73 75

177

63 63 64 66 68 73 75

178

63 64 65 67 69 74 76

179

64 65 66 68 70 75 77

180

65 66 67 69 71 76 78
 

 

 

 

 
 

14-16

19-17

20-24

25-29

30-39

40-59

60-69

 

155

47

52

56

59

60

62

61

 

156

48

53

56

60

61

62

62

157

49

53

57

60,5

62

63

63

158

50

54

58

61

62,5

64

63,5

159

51

55

59

62

63

64,5

64

160

51

56

60

62,5

64

65

64,5

161

52

56

60

63

64,5

66

65

162

53

57

61

64

64,5

67

65,5

163

54

58

62

64,5

65

67,5

66

164

55

59

62

65

66

68

67

165

55

59

63

65,5

67

69

68

166

56

60

64

66

68

70

68,5

167

57

61

64

66,5

69

71

69

168

58

61

65

67

69,5

72

70

169

59

62

65

68

70

73

71

170

60

63

66

68,5

71

73,5

72

171

60

63

66

69

72

74

72,5

172

61

64

67

70

73

74,5

73

173

62

65

68

70,5

74

75

74

174

63

66

69

71

75

76

75

175

64

66

70

72

76

77

76

176

65

67

70

73

76,5

77,5

77

177

66

68

71

73

77

78

78

178

66

69

71

74

78

79

79

179

67

70

72

75

79

80

79,5

180

68

70

73

75,5

79

80

80



چند چيز...
  • مربوط به موضوع » <-CategoryName->

چند چیز باعث صحت بدن است(طبق احادیث)
۱-مسافرت کردن ۲-روزه کردن ۳-خودداری از انداختن اب دهان در مسجد ۴-کم خوردن
۵-خودن اب در روز به صورت ایستاده ۶-طعام نخوردن مگر در وقتی که گرسنه باشد
۷-خودداری کردن از در حالی که هنوز سیر نشده است
۸-جویدن طعام کاملا پیش از فرو بردن ۹-در وقط خوابیدن دفع بول غایط نمودن
۱۰-کم اب خوردن ۱۱-خوردن میوه در اوایل فصل انها ۱۲-حفظ کردن خود از سرمادر
پاییزوحفظ نکردن از سردی فصل بهار ۱۳-خوردن ۲۱عددسرخ صبح ناشتا
۱۴-خوردن اب باران ۱۵-شستن دست پیشاز خوردن غذا ۱۶-بعد از خارج شدن از حمام
به قدمها اب سرد ریختن ۱۷-خودن سه کف از اب گرم حمام ۱۸-حج وعمره به جا اوردن
۱۹- نماز شب بجا اوردن
چند چیز باعث بیماری میشود
۱-شام نخوردن ۲-پر خوری ۳-خوردن میان نهار وشام ۴-شب ایستاده اب خوردن
۵-زیاد اب خوردن ۶-اب خوردن در وسط غذا خوردن ۷-در افتاب نشستن
۸-خوردن گوشت خام ۹-نسشتن در جای نمناک ۱۰- بالا رفتن از پله
۱۱-مجامعت با زن سالخورده ۱۲-زیاد ماهی خوردن ۱۳-چوبک خوردن
۱۴غم وغصه خوردن
2چيز موجب زيادي خون
1-كباب خوردن
2-باقلا خوردن
 توضيح كامل را در ادامه مطلب ببينيد
zara